SC Class Furn Romania SRL, infiintata in anul 1998,  este o companie romaneasca, cu capital olandez, producatoare de mobilier a unei game diverse de produse, si anume: canapele, scaune, mese, mobilier living si dormitoare.

Evolutia pietei, aflata in continua schimbare, a oferit companiei posibilitatea executarii unor concepte moderne, modele unicat, adaptate fiecarui client in parte, in functie de dorintele si preferintele acestuia. Compania Class Furn este o companie solida, si de perspectiva, orientata pe obtinerea de rezultate, urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor partenerilor.

Class Furn Romania este una dintre cele mai mari companii producatoare de mobilier din judetul Bihor, numarul angajatilor depasind in prezent 360 de persoane. Echipa noastra dispune de o solida pregatire profesionala, este experimentata si motivata de realizarile obtinute si de beneficiile oferite de companie. Ghidata pe modelul olandez, compania ofera numeroase beneficii angajatilor sai punandu-le la dispozitie cele mai cele mai bune conditii de lucru.

Este situata in Sabolciu, pe soseaua E60, la 17km de Oradea, iar transportul este asigurat pentru intreg personalul.