CLASSFURN

SC Class Furn România SRL, înfiinţată în anul 1998, este o companie românească, cu capital olandez, producătoare de mobilier a unei game diverse de produse, şi anume: canapele, scaune, mese, mobilier living şi dormitoare.

Cei 400 de angajați ai fabricii în prezent sunt conduși zi de zi de personal român, sub supravegherea a doi directori olandezi.

Istoria în România

Societatea noastră Maxfurn a început în jurul anului 1992 să facă achiziții de la furnizori din România. Din 1995 am înființat un serviciu de control al calității, prin care la intervale de  două săptămâni controlorii noștri din Olanda veneau să spijine furnizorii români în procesul de fabricație. Prin 1997 aveam controlori de calitate full-time în România și am înființat biroul propriu în România pentru a dirija activitatea controlorilor de calitate și transferul de cunoștințe al acestora.

În 1998 a apărut idea de a produce în România, de preferință în strânsă colaborare cu un furnizor român. Din motive strategice a fost cumpărat atunci un teren în România care stătea neexploatat.

ClassFurn Romania SRL

Apoi am început pregătirile pentru o fabrică proprie în România, pe care doream să o construim în mod complet independent, pe baza experiențelor anterioare. La 1 noiembrie 2001 am început să fim operaționali în Săbolciu.

Cei 400 de angajați ai fabricii în prezent sunt conduși zi de zi de personal român, sub supravegherea a doi directori olandezi.

Cu produsele fabricate de noi putem mobila în întregime o casă; de la canapele și scaune la dulapuri și mese. O mare parte dintre bunuri sunt fabricate la comandă, astfel încât fiecare articol este specific. Prin inovația continuă a liniilor de modele ne mențim colecția actuală și competitivă.

Apoi, dezvoltarea personalului nostru este de importanță capitală. În mod cert, există pentru anajații pasionați și entuziaști multiple posibilități de creștere. Există un program de dezvoltare pentru cadrul mediu pentru dirijarea prestațiilor în echipă, folosim sistemul cu 5 S pentru măsurarea calității și prestației iar aportul angajaților este foarte apreciat.

Prin această abordare suntem capabili să servim în mod satisfăcător clienții din Europa occidentală și să asigurăm viitorul Class Furn SRL.