Cristina
Operator producţie, 32 ani, vechime în companie – 2 ani

“Am început să lucrez în această companie acum 2 ani, iar de la prima vedere mi-a plăcut totul. Îmi place faptul că putem lucra cu tehnologie nouă, că avem condiții foarte bune și alte facilităti pe care nu le aveam la firmă anterioară unde am lucrat.
Consider această companie ca fiind printre cele mai bune din județul Bihor, chiar și din România. Avem salarii bune, bonuri de masă, uniforme, transport gratuit, avem 2 cantinte și vestiare foarte bine amenajate și întreținute. Ni se oferă oportunitatea de a avea instructaj la locul de muncă, ceea ce e un mare avantaj; avem și ocazia de a promova în cadrul firmei.”

Marius

Şef schimb, secţia montaj, 38 ani, vechime în companie – 7 ani

“Lucrez în Class Furn de aproximativ 7 ani și pot să vă zic sincer că nu știu cum a trecut timpul. Am început lucrul ca simplu muncitor iar în prezent sunt Șef de Schimb, având în subordine 29 de muncitori.

Class Furn este ca o familie pentru mine pentru că îmi oferă o stare de siguranță pentru viitor. Iubesc munca pe care o depun aici, oamenii pe care îi am în subordine, colegii și conducerea. Îmi place să știu că particip cu munca pe care o depun la bunăstarea și creșterea companiei.

Mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată!”

Paula

Şef de schimb, secţia cusut, 22 ani, vechime în companie – 2 ani

“Datorită sprijinului oferit de această companie, eu ca și persoană am evoluat mult înspre bine și sunt multumită de rezultatele obținute.

Se lucrează într-un ambient plăcut unde ți se oferă suportul colegilor. În plus, munca în echipă atrage rezultate bune.”

Doru

Responsabil Producţie, 61 ani, vechime în companie – 14 ani

“Lucrez cu această echipă de Manageri din ianuarie 2003. Este o firmă foarte serioasă.

În concepția managerilor, indiferent pe ce poziție ierarhică te afli, toți angajații sunt egali fată de condițiile oferite, nu se fac discriminări. Aceeași concepție o au și despre Furnizori ori Colaboratori, indiferent de mărimea ori potențialul de care dispun.

Profesional te poți ridica ușor dacă ești o persoană corectă și dornică de a învăța, deoarece ai ce. Este foarte fain, nu te plafonezi, permanent este ceva nou, modele noi, proceduri noi; Class Furn este într-o permanentă mișcare profesională.

Este ușor de coordonat, deși sunt o multitudine de produse. Logistica este foarte bine conturată și pusă la punct.

Dacă aveți posibilitatea, vă doresc șansa de a lucra în această firmă. Nu veți regreta!”

Constantin

Responsabil Producţie, 39 ani, vechime în companie – 15 ani

“Am început lucrul în Class Furn de 15 ani în hala de mașini ca și muncitor, iar apoi am continuat în hala de montaj, finisaj, după care am fost numit șef de secție. Datorită muncii depuse și loialitătii mele, conducerea a decis să continui ca șef de producție.

Îmi place munca pe care o depun și fac față foarte ușor oricărei provocări. Îmi doresc să creștem și mai mult și împreună să atingem ceea ce ne-am propus. Sper să petrec mulți ani împreună cu această echipă de conducere”.

Ionuț

Şef Birou Procesare comenzi şi Planificarea producţiei, 30 ani, vechime în companie – 7 ani

“Imi place să lucrez aici pentru că îmi oferă oportunitatea de a-mi dezvolta abilitătile profesionale, îmi place să am ocazia de a căuta noi metode de îmbunătățire a modului de lucru și îmi place să lucrez în echipă”.

Ioana

Responsabil Controlul producţiei, 34 ani, vechime în companie – 9 ani

„De ce îmi place Classfurnia:

  • Pentru că de-a lungul celor 9 ani lucrați am avut posibilitatea de a promova de la asistent de producție la responsabil controlul producției;
  • Pentru că fiecare post de pe traseu a fost solicitant, dar m-a ajutat să mă dezvolt atât din punct de vedere profesional cât și personal, și m-a făcut să mă simț utilă și apreciată;
  • Pentru că avem un colectiv frumos, cu colegi pe care îi respect, pe care mă bazez și mă bucur să lucrez alături de ei.”

Paul

Manager Aprovizionare şi Achiziţii, 38 ani, vechime în companie – 12 ani

“A trecut mai mult de un deceniu de când sunt în firmă, și Classfurn România m-a ajutat mult să mă dezvolt pe plan profesional, dar cu aplicabilitate și în plan personal. Fiecare zi este o provocare, dar la finalul zilei ai satisfacția învingătorului!

Ioana

Şef Birou Resurse Umane, 39 ani, vechime în companie – 14 ani

“Lucrez de mai bine 14 ani în cadrul firmei Class Furn România și s-a dovedit a fi o experientă foarte bună pentru mine. Am avut posibilitatea să mă dezvolt atât profesional cât și personal. Este locul unde primești încredere în forțele proprii. Aici găsesti colegi și superiori întotdeauna gata să-ți acorde sprijinul de care ai nevoie. Apreciez cu adevărat tot ce am invătat aici și sunt foarte mandră să fac parte din echipă Class Furn România.”

Livius

Director Economic, 46 ani, vechime în companie – 12 ani

“Munca înnobilează pe om și cred că prețul plătit pentru orice este valoros.”

Antonius

Manager Producție, 53 ani, vechime în companie – 19 ani

“Lucrez la Classfurn de la începuturi, de când au început în România. Am văzut în România o mare schimbare, iar o astfel de schimbare văd și la Classfurn. Cel mai mult văd că oamenii învață multe lucruri și că își schimbă mentalitatea.

Sunt bucuros că am început să lucrăm aici, chiar dacă trebuie să călătoresc foarte multe ore în fiecare săptămână. Îmi dă de asemenea un sentiment bun, că mai mult de 50 de oameni sunt în compania Classfurn, de mai bine de 10 ani!”