SC Class Furn România SRL, înfiinţată în anul 1998, este o companie românească, cu capital olandez, producătoare de mobilier a unei game diverse de produse, şi anume: canapele, scaune, mese, mobilier living şi dormitoare.

Evoluţia pieţei, aflată în continuă schimbare, a oferit companiei posibilitatea executării unor concepte moderne, modele unicat, adaptate fiecărui client în parte, în funcţie de dorinţele şi preferinţele acestuia. Compania Class Furn este o companie solidă, şi de perspectivă, orientată pe obţinerea de rezultate, urmărind satisfacerea în totalitate a cerinţelor partenerilor.

Class Furn România este una dintre cele mai mari companii producătoare de mobilier din judeţul Bihor, numărul angajaţilor depăşind în prezent 360 de persoane. Echipa noastră dispune de o solidă pregătire profesională, este experimentată şi motivată de realizările obţinute şi de beneficiile oferite de companie. Ghidată pe modelul olandez, compania oferă numeroase beneficii angajaţilor săi punându-le la dispoziţie cele mai cele mai bune condiţii de lucru.

Este situată în Săbolciu, pe şoseaua E60, la 17km de Oradea, iar transportul este asigurat pentru întreg personalul.